Läpp filler

Fylligare läppar med fillers – en enkel och smidig behandling som ger ett naturligt resultat. Naturligt vackert formade läppar med lagom fyllighet med mycket säkra produkter hamnar ofta i blickpunkten för uppmärksamheten och förknippas med skönhet, kvinnlighet och ungdom. man kan med denne teknikfå bort rynkor på läpparna

Linda Ansari

RRS® HA Tensor Lift

Speciell formula för att fylla ytliga rynkor. Ger ett lätt lyft och en åtdragningseffekt. Utmärkt för hy som behöver återskapa förlorad elastisitet och få spänst. En kraftig fuktbooster med synliga resultat. För ansikte och kropp. Rekommenderas för patienter 35-55/65år.
Antal behandlingar: 1 session / vecka under 6 veckor. Behandlingen kan upprepas 1-3 gånger per år.

Linda Ansari

RRS® HA Skin Relax with BoNtA 568®

Injicering av Skin Relax skapar en dermal avslappning och har liknande effekter med mesobotox. Mesobotox / Microbotox är en ny efterfrågad behandling som förbättrar hudkvaliteten.
Behandlingen slappar inte av musklerna, som den klassiska Botox-behandlinge. Innehåller 3 olika peptider med samma funktion som ger ett synligt resultat med mindre porer, motverkar glansig hy. Resultatet är en jämn och slät hy i hela ansikte, hals och dekolletage.

Linda Ansari

RRS® HA Strimatrix

Injektionsbehandling av hudbristningar. Fyller ut fördjupningar i linjära bristningar. Formulan reparerar atrofiska fördjupningar och slapphet på sträckmärken.

Individuella behandling

Linda Ansari

RRS® HA Eyes

En skinbooster för svullnader runt ögonen, som ger fukt runt ögonområdet (svullna ögon), reducerar mörka ringar och fina linjer och förbättrar ögonkonturen. 
Skin Tech Pharma Group
Behandling 1 behandling varje 10-14 dag. Totalt ca 4-6 behandlingar.
Ingredienser Icke-korslänkad HA, 5,0 mg/ml (7,5 mg / 1,5 ml). Bufferlösning: Organisk silicium, Antioxidanter, Flavonoider, Saponiner, Polyphenoler, Peptider.

Linda Ansari

RRS HA Whitening

Innehåller en icke-korslänkad hyaluronsyra med hudblekande ingredienser. RRS® HA WHITENING är därför en produkt som är speciellt framtagen även för solskad hud som förlorat volym pga. solens förmåga att bryta ner kollagen s.k. dermal atrofi.

Linda Ansari

Exuviance.jpg

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så missar du inga av våra erbjudanden eller tävlingar.

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2020 by B2 Clinic AB - Organisationsnummer 559238-2757